Project omschrijving

Villa in Hoefplan

Deze villa in Hoefplan was gedateerd en nodig toe aan renovatie. De woning is aan de binnenkant van onder tot boven gestript en opnieuw opgebouwd. Zo zijn de kozijnen vervangen met isolatieglas, de woning is in zijn geheel geïsoleerd, vloerverwarming gelegd en er is een WTW-installatie ingekomen. Er een uitbouw gemaakt zodat er een grote woonkeuken gerealiseerd kon worden en is het bestaande balkon dichtgezet en bij de woning getrokken waardoor hier een kantoor is gecreëerd. Door deze uitbouwen is de indeling zowel beneden als boven totaal veranderd om zo de ruimte optimaal te benutten. Verder hebben wij ook de keuken, diverse kasten en het bed met tv-meubel, waar de televisie met een afstandsbediening in en uit kan, geleverd.

Project foto’s voor
Project foto’s na
andere projecten

Schakel ons in

VERTEL ONS OVER UW PROJECT

Bel ons op 072-5629283 of vul het contactformulier in. Ook in de avonduren kunnen wij eventueel contact met u zoeken. Geef ons een tijdstip en/of datum door en wij zorgen dat u gebeld wordt.

    *Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.