Over Ons

Welkom bij Aannemingsbedrijf Schaaf B.V.

Aannemingsbedrijf Schaaf wordt bestuurd door ingenieur J.G. Schaaf sr. en zijn zoon J.G. Schaaf. Schaaf heeft al meer dan 35 jaar ervaring in het uitvoeren van bouwkundige werken. Bijvoorbeeld grote nieuwbouw, schoolgebouwen, gevangenissen, politiebureaus, zorginstellingen, luxe villa’s en onderhoudswerken.

Wij willen de klant zoveel mogelijk ontzorgen. Wij denken mee en door middel van goede communicatie met de klant komen we tot het beste resultaat.
Bent u op zoek naar een aannemer voor renovatie of nieuwbouw in Alkmaar en omgeving? Schakel ons in!

bekijk ons werk
ons werk

Generaties Schaaf B.V.

De familie Schaaf is al actief sinds 1880 in Alkmaar en omstreken. Hij heeft bijvoorbeeld een groot deel van het Emmakwartier en de Spoorbuurt in Alkmaar ontworpen, maar ook gebouwd. Ook heeft hij op de hoek van de Emmastraat/Nieuwlander singel samen met twee andere toonaangevende architecten en bouwer een vermelding gekregen aan ‘Villa Holland’(zie foto).

In 1935 heeft zijn zoon S.P. Schaaf het bedrijf overgenomen, gevestigd op de Oudegracht in Alkmaar. Hij is tot 1982 actief geweest en zijn naam hangt tot op heden nog steeds aan gevel (zie foto).

In 1982 nam J.G. Schaaf sr. het bedrijf over van zijn vader, vervolgens heeft hij tot 2012 het bedrijf alleen gerund. In die tijd heeft hij net als zijn voorgangers een zeer grote hoeveelheid huizen gebouwd, gerenoveerd of compleet veranderd. Hij heeft ook een renovatieprijs ontvangen voor het project ‘de Ark’ in Bergen.

Momenteel voert hij sinds 2012 de directie samen met zijn zoon J.G. Schaaf jr.

JAN SCHAAF JR.
JAN SCHAAF JR.Directie
JAN SCHAAF SR.
JAN SCHAAF SR.Directie

Wij verzorgen onze werkzaamheden onder andere voor:

Schakel ons in

VERTEL ONS OVER UW PROJECT

Bel ons op 072-5629283 of vul het contactformulier in. Ook in de avonduren kunnen wij eventueel contact met u zoeken. Geef ons een tijdstip en/of datum door en wij zorgen dat u gebeld wordt.

    *Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.